Prijzengids HTML-versie abonnement

Prijzengids HTML-versie abonnement

Richtbedragen voor bijzondere bijstand (excl 21% btw)

€ 299,75 Excl. BTW

Richtbedragen voor bijzondere bijstand

De Prijzengids voor de bijzondere bijstand helpt u de hoogte van de uit te keren vergoeding vast te stellen. In deze gids staan gangbare actuele prijzen van artikelen en diensten die van toepassing zijn binnen de bijzondere bijstand zoals inventaris, kleding, voeding en (bijzondere) zorg. Met behulp van deze bedragen kunt u bijvoorbeeld de meerkosten te bepalen, die onder bepaalde voorwaarden door de bijzondere bijstand aan een huishouden worden vergoed.

Naast sociale diensten van gemeenten is de Prijzengids geschikt voor organisaties en individuen die inzicht willen krijgen in gangbare prijzen van een groot aantal producten, bijvoorbeeld om te adviseren over vergoedingen.

Een voorproefje...

 

Html versie abonnement

U ontvangt jaarlijks de nieuwe versie met actuele gegevens.

De digitale Prijzengids: ideaal voor intranet! Met dit product kunt u met meerdere collega's tegelijk de Prijzengids raadplegen of zelf lokale regelingen voor inkomensondersteuning toevoegen. U ontvangt de gids in de vorm van HTML-documenten op een usb-stick, die u op het intranet kunt plaatsen. Daarnaast ontvangt u een gratis printversie van de Prijzengids.

U kunt de digitale prijzengids ook als los exemplaar bestellen.

030 - 2391 350

We denken graag met u mee

Nibud ondersteunt professionals