Digitale Prijzengids 2015 - 2016

Prijzengids (HTML-versie) 2019-2020

Richtbedragen voor bijzondere bijstand (excl 21% btw)

€ 399,67 Excl. BTW

Richtbedragen voor bijzondere bijstand

De Prijzengids 2019-2020 van het Nibud is een handig naslagwerk voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met de uitvoering of regelgeving van de bijzondere bijstand. De gids geeft inzicht in de prijzen van veel belangrijke artikelen en diensten.

De gids geeft een overzicht van de prijzen van de meest uiteenlopende artikelen en diensten, zoals voeding, kleding en woninginrichting. Ook was- en badkosten, telefoon- en internetkosten, stookkosten, vervoerskosten, de kosten van een uitvaart en de meerkosten van dieetvoeding zijn in de gids terug te vinden.

Een voorproefje...

 

Op deze pagina bestelt u eenmalig de digitale Prijzengids: ideaal voor intranet! Met dit product kunt u met meerdere collega's tegelijk de Prijzengids raadplegen of zelf lokale regelingen voor inkomensondersteuning toevoegen. U ontvangt de gids in de vorm van HTML-documenten op een usb-stick, die u op het intranet kunt plaatsen. Daarnaast ontvangt u een gratis printversie van de Prijzengids.

U kunt de digitale prijzengids ook in abonnement bestellen. U ontvangt dan jaarlijks de nieuwe versie met actuele gegevens. Voor een abonnement betaalt u € 299,75 in plaats van € 399,67.

030 - 2391 350

We denken graag met u mee

Nibud ondersteunt professionals