Nibud Preventiepakket

Preventiepakket

Aan de slag met uw preventiebeleid met het Nibud-preventiepakket

Speciale prijs: € 23,77

€ 23,77

Excl. BTW

Structureel grip op geld

Een compleet pakket waarmee uw cliënten of inwoners zelf structureel grip krijgen op hun financiën. Grip hebben betekent financiële rust hebben en ruimte krijgen. Om te ontspannen, om te genieten, om te vertrouwen, om toekomstplannen te maken. Dat is goed voor uw client en goed voor u!

Het Preventiepakket bestaat uit 3 producten:

1. De Nibud-agenda 2017 (t.w.v. € 9,05, ex. BTW) is een paktisch, kleurrijk en behulpzaam voorlichtingsmiddel om inwoners aan te sporen tot het nemen van hun eigen financiële verantwoordelijkheid.

2. De tabbladenset (t.w.v. € 10,70, ex. BTW) wordt gebruikt om de administratie te ordenen. Zo weet uw cliënt zeker dat hij alle documenten op de juiste plaats bewaart en vindt hij alles makkelijk terug. Op die manier wordt het bijhouden van de administratie steeds makkelijker.

3. Met het kasboek (t.w.v. € 8,22, ex. BTW) wordt duidelijk waar het geld naartoe gaat. Uw cliënt, inwoner of huurder houdt hierin zijn betalingen en bijbehorende categorieën bij. Voor inzicht in alle cash- en pinbetalingen.

Het Preventiepakket is een zorgvuldig samengesteld pakket, met producten die elkaar logisch aanvullen. Het biedt hulp om grip te krijgen en te houden op de financiële situatie. De producten zijn ook los te bestellen.

Uw ontvangt met dit pakket een korting van € 4,20 (op de excl btw prijs, korting is reeds verrekend in de pakketprijs).

Wilt u meer informatie of bent u geinteresseerd in meerdere pakketten? Neemt u dan contact op met Anne-Mart Kuipers.

030 - 2391 350

We denken graag met u mee

Nibud ondersteunt professionals