Nibud-agenda 2020 op maat

Nibud-agenda 2020 op maat

Succesvol preventie-concept

Prijs op aanvraag

Nu vast bestellen: de Nibud-agenda 2020

  • Succesvol concept voor preventie van armoede en schulden
  • Unieke mix van lokale informatie plus Nibud-kennis
  • Leuk én nuttig cadeau voor uw doelgroep

Een leven vol grote (financiële) gebeurtenissen

Mensen verheugen zich op grote gebeurtenissen – life events – in hun leven. Ze kijken ernaar uit om volwassen te worden, een eigen huishouden te runnen, promotie te maken of een gezin te stichten. Maar ook minder leuke life events, zoals ziekte, uit elkaar gaan en werkeloos raken, overvallen hen vaak.

Eén ding hebben deze life events gemeen: ze zijn van invloed op onze financiële situatie. Daar gaat de Nibud-agenda over. We laten zien hoe inkomsten en uitgaven door life events kunnen veranderen én wat je kunt doen om geldproblemen te voorkomen. 

Nibud-agenda op maat

Veel gemeenten, woningcorporaties of vrijwilligersorganisaties willen inwoners, huurders en klanten graag helpen met laagdrempelige informatie over omgaan met geld. De Nibud-agenda is daarom elk jaar niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar ook in een uitvoering op maat. In deze Nibud-agenda op maat maken we ruimte voor de doelen en wensen van uw organisatie.

De gemeente Zwolle zet al een aantal jaren succesvol de op maat gemaakte Nibud-agenda in. Regina Koudijs, team preventie en afdeling inkomensondersteuning van de gemeente Zwolle: “We geven de agenda aan cliënten die een budgetcursus volgen. De Nibud-agenda op maat is voor hen een praktisch en zinvol cadeau met nuttige budget- en bespaartips. De gemeentelijke informatie die we erin kwijt kunnen, maakt de agenda nog interessanter, omdat veel mensen anders niet weten wat er in hun eigen gemeente te halen is! Het persoonlijke voorwoord van onze wethouder geeft aan dat het onderwerp de aandacht heeft van de plaatselijke politiek. Alles bij elkaar is het een reuzehandig naslagwerk.”

De Nibud-agenda 2020: Grip op tijd en geld

De Nibud-agenda informeert, inspireert en activeert om grip op tijd én geld te krijgen. De agenda is een tijdplanner, kasboek en financiële informatiebron in één. Wie hem gebruikt, kan uitgaven bijhouden, begrotingen maken, bezuinigen, kortom: de regie houden over zijn geld. De agenda is een kleurrijke, handzame en praktische planner voor iedereen die financieel bewust is of dat graag wil worden. En die niet langer het gevoel wil hebben dat het geld hen door de vingers glipt.

Met de nieuwe Nibud-agenda nog méér grip

De nieuwe agenda begint niet per sé meer op 1 januari. De agenda kent een maand- en weekindeling, maar gebruikers kunnen zelf de data invullen. Zo kun je de agenda ook gebruiken van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021. Of van 1 juni 2020 tot en met 31 mei 2021. En natuurlijk ook gewoon van 1 januari tot en met 31 december 2020. Dat maakt de Nibud-agenda een hulpmiddel met simpele invulschema’s, testjes en tips waar iedereen het hele jaar door iets aan heeft.

Je jaarbegroting kun je zo op elk moment beginnen, je maandelijkse uitgaven houd je nog steeds per maand bij, de tips helpen je 12 maanden lang. Samen met de belangrijkste financiële momenten die een jaar kent (maart – belasting, november – zorgverzekering, enz.) is de Nibud-agenda altijd een fijn cadeau voor het begin van het nieuwe jaar, maar komt zo ook bij andere gelegenheden goed van pas.

Preview

 

Ook iets voor uw gemeente of organisatie?

Sluit een Nibud-agenda op maat ook aan bij de preventiedoelen die uw gemeente of organisatie wil bereiken? Kunnen uw inwoners een steuntje in de rug gebruiken? Anne-Mart Kuipers van het Nibud gaat graag samen met u aan de slag!

Tot 15 augustus 2019 heeft u de tijd om uw op-maat-wensen met haar te bespreken. U heeft de agenda dan bovendien op tijd in huis en profiteert van de aantrekkelijke prijs.

030 - 2391 350

We denken graag met u mee

Nibud ondersteunt professionals