Grippakket

Grippakket

Compleet pakket voor meer grip op uw geld.

1 x Kasboek   +€ 0,00
1 x Tabbladenset   +€ 0,00
1 x Nibud Agenda   +€ 0,00

Speciale prijs: € 23,66

€ 23,66

Excl. BTW

Inzicht in uw gedrag en financiële rust!

Een compleet pakket waarmee u zelf structureel grip krijgt op uw financiën. Grip hebben betekent financiële rust hebben en ruimte krijgen. Om te ontspannen, om te genieten, om te vertrouwen, om toekomstplannen te maken.

Het Grippakket bestaat uit drie producten die u meer grip op geld geven:

  • Nibud-agenda 2020 (t.w.v. € 11,49) helpt bij grip op tijd en geld. De Nibud-agenda informeert, inspireert en activeert je om grip op tijd én geld te krijgen. Zo werk je aan gezond financieel gedrag. 
  • Met de Tabbladenset (t.w.v. € 12.95) ordent u uw administratie. Zo bewaart u alle papieren op de juiste plaats en u vindt alles makkelijk terug. Zo wordt het bijhouden van de administratie steeds makkelijker.
  • Met het Kasboek (t.w.v. € 9,95) komt u erachter waar het geld naartoe gaat. Houd uw uitgaven bij en krijg snel inzicht in al uw cash- en pinbetalingen.

Het Grippakket is een zorgvuldig samengesteld pakket, met producten die elkaar logisch aanvullen. Het biedt u hulp om grip te krijgen en te houden op uw financiele situatie. Bovendien ontvangt u een korting op de pakketprijs. Hierdoor ontvangt u een totale korting van €4,44 (reeds verrekend in de prijs). De producten zijn ook los te bestellen.

Gun uzelf inzicht in uw financiën en in uzelf met het Grippakket.

030 - 2391 350

We denken graag met u mee

Nibud ondersteunt professionals