Budgethandboek Abonnement

Budgethandboek Abonnement

€ 76,50 Excl. BTW

Onmisbaar naslagwerk

Het Budgethandboek is een betrouwbaar en actueel naslagwerk voor professionals die consumenten adviseren over hun financiën. Jaarlijks actualiseren de experts van het Nibud het Budgethandboek op basis van de nieuwe wet- en regelgeving. Het boek bevat actuele informatie over inkomsten, uitgaven, bestedingspatronen en regelingen voor verschillende typen huishoudens. Het gaat dieper in op budgetthema’s als kosten van kinderen, echtscheiding, zorg en schulden.

Nieuw: online tool

Naast het boek is een online tool beschikbaar. Hierin worden cijfers en gegevens overzichtelijk in beeld gebracht. De tool bevat de voorbeeldbegrotingen en referentiebudgetten. Die begrotingen kunnen op een interactieve manier worden geselecteerd. De tool bevat ook aanvullende informatie over uitgavenposten en budgetaandelen. Uw unieke inlog voor deze tool, ontvangt u bij aanschaf van het Budgethandboek 2019.

Basis voor realistisch advies

De minimumvoorbeeldbegrotingen geven een indicatie van de bedragen die huishoudens minimaal moeten uittrekken voor de verschillende uitgavenposten. Deze gegevens zijn te gebruiken voor advies over bijvoorbeeld een verantwoorde huur, of voor het opstellen van een realistische begroting. Met een goed en realistisch advies huishoudens (weer) grip op hun financiën.
Abonnement: korting en automatisch de nieuwste versie

Met een Budgethandboek abonnement krijgt u jaarlijks automatisch een nieuw handboek toegestuurd. Zo heeft u altijd de juiste cijfers bij hand. Met een abonnement kost een exemplaar € 76,50 i.p.v. € 91,99* (los exemplaar), prijzen zijn excl. BTW. U betaalt dit bedrag jaarlijks, op het moment dat u het nieuwste exemplaar ontvangt. Opzeggen kan, na het eerste jaar, tot uiterlijk 2 maanden voor de nieuwe editie verschijnt.

Specificaties

  • aantal pagina's: 164
  • verschijningsdatum: maart 2019
  • afmetingen: 17cm x 24cm
  • gewicht: 455 gram
  • binnenwerk is in kleur
  • ISBN 978-90-70683-00-9

030 - 2391 350

We denken graag met u mee

Nibud ondersteunt professionals