Budgethandboek 2020

Budgethandboek 2020

€ 95,00 Excl. BTW

Onmisbaar naslagwerk

Het Budgethandboek is een betrouwbaar en actueel naslagwerk voor professionals die consumenten adviseren over hun financiën. Jaarlijks actualiseren de experts van het Nibud het Budgethandboek op basis van de nieuwe wet- en regelgeving. Het boek bevat actuele informatie over inkomsten, uitgaven, bestedingspatronen en regelingen voor verschillende typen huishoudens. Het gaat dieper in op budgetthema’s als kosten van kinderen, echtscheiding, zorg en schulden.

Online tool

Naast het boek is een online tool beschikbaar. Hierin worden cijfers en gegevens overzichtelijk in beeld gebracht. De tool bevat de voorbeeldbegrotingen en referentiebudgetten. Die begrotingen kunnen op een interactieve manier worden geselecteerd. De tool bevat ook aanvullende informatie over uitgavenposten en budgetaandelen. Uw unieke inlog voor deze tool, ontvangt u bij aanschaf van het Budgethandboek 2020.

Basis voor realistisch advies

De minimumvoorbeeldbegrotingen geven een indicatie van de bedragen die huishoudens minimaal moeten uittrekken voor de verschillende uitgavenposten. Deze gegevens zijn te gebruiken voor advies over bijvoorbeeld een verantwoorde huur, of voor het opstellen van een realistische begroting. Met een goed en realistisch advies huishoudens (weer) grip op hun financiën.

Preview

Een abonnement: altijd actueel en extra voordeel

Het Budgethandboek verschijnt één keer per kalenderjaar. In maart verschijnt een geactualiseerd boek waarin alle regelingen voor het nieuwe jaar zijn opgenomen. U kunt een los nummer bestellen, maar u kunt ook een abonnement nemen. Kiest u voor een abonnement, dan krijgt u elk jaar het boek automatisch toegestuurd. U betaalt jaarlijks, op het moment dat u het boek ontvangt.

Specificaties

  • aantal pagina's: 164
  • verschijningsdatum: maart 2020
  • afmetingen: 17cm x 24 cm
  • gewicht: 455 gram
  • binnenwerk is in kleur
  • ISBN 978-90-8904-113-5

030 - 2391 350

We denken graag met u mee

Nibud ondersteunt professionals