Betaalmogelijkheden

U kunt in deze webwinkel betalen met iDeal en PayPal. Bedrijven en instellingen hebben daarnaast de optie om op rekening kopen.

ICEPAY

Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. ICEPAY maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes: iDEAL, PayPal en Bankoverschrijving aan te bieden. ICEPAY zorgt voor de afhandeling van uw transactie. Het Nibud is verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling en ICEPAY voor de verwerking van uw online betaling.

Kijk op de website van ICEPAY voor meer informatie over online betalingen via ICEPAY.

iDeal

Icepay, onze betalingspartner, garandeert een veilige en stabiele omgeving waarin u uw betaling doet. Met iDeal kunt u direct betalen via het online betaalsystemen van uw eigen bank.  Zodra de betaling is gelukt, is uw bestelling afgerond en ontvangt u een bevestiging per mail.

PayPal

Door middel van een Paypal-rekening kunt u betalingen doen zonder uw creditcard- en bankgegevens online prijs te geven. 

Op rekening kopen (alleen beschikbaar in onze professionals webwinkel)

Bedrijven en instellingen bieden we de mogelijkheid om op rekening te kopen met een betalingstermijn van 14 dagen.  Vul uw bedrijfsnaam en/ of KvK nummer in op het moment dat u besteld. U krijgt dan bij de betaalopties de mogelijkheid om op rekening aan te vinken. Voor bestellingen op rekening onder de € 10,- rekenen wij € 1,95 administratiekosten.

Zie ook de algemene verkoopvoorwaarden.

Bankoverschrijving (alleen beschikbaar in de consumentenwinkel)

Kiest u voor Bankoverschrijving, dan krijgt u via ICEPAY de instructie om het verschuldigde bedrag over te maken. We wachten met het uitleveren van de order, totdat de overboeking heeft plaatsgevonden. Heeft u na 7 dagen nog niet betaald, dan ontvangt u een herinneringsmail. De order vervalt automatisch na 8 weken, indien wij geen betaling hebben ontvangen.

Vragen over uw betaling?

Vul het contactformulier in of bel voor meer informatie op 030-2391 350 (werkdagen van 9:00 uur – 13:00 uur). Houdt uw bestelgegevens of factuur bij de hand.

Nibud ondersteunt professionals