0

Geen producten

Inkomsten en uitgaven in balans

Inkomsten en uitgaven in balans - niet leverbaar

Dit product is niet leverbaar op dit moment.

€ 11,95 Incl. BTW

Op uw (financiële) gezondheid!

Heeft u het idee dat uw financiën beter kunnen? Is uw inkomen achteruit gegaan? Of wilt u sparen voor bijvoorbeeld een verbouwing of een sabatical?? Met ons nieuwste boek werkt u stap voor stap aan uw financiële doelen. Het resultaat: u krijgt uw inkomsten en uitgaven in balans.

Aan de slag met uw begroting

Wij helpen u van overzicht naar inzicht in uw geldzaken. Zodat u keuzes kunt maken en actie kunt ondernemen. Uniek aan dit boek is de praktische insteek. U kunt door het boek heen aantekeningen maken, opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden.

Een voorproefje...

 

 

Wat kunt u verwachten?

In zes hoofdstukken nemen we u mee naar meer grip op uw geld.

1. Uw doel bepalen
2. Uw administratie op orde
3. Een begroting maken
4. Keuzes maken
5. Uw doel bereiken
6. Zicht op de toekomst

Door deze aanpak heeft u niet alleen op de korte termijn maar ook op de lange termijn uw inkomsten en uitgaven in balans.

Iets voor u?

Het boek is ideaal voor u als u niet goed kunt rondkomen door (onverwachte) omstandigheden, zoals werkloosheid, ziekte of een scheiding. Maar ook als u bijvoorbeeld minder gaat verdienen omdat u minder gaat werken vanwege de geboorte van uw kind.
Natuurlijk kunt u het boek ook gebruiken als er niet direct een grote gebeurtenis plaatsvindt. U wilt bijvoorbeeld gewoon meer spaargeld hebben. Of u wilt weten of er ruimte is om uw betalingsachterstanden in te lossen.

Specificaties

  • aantal pagina's: 64
  • verschijningsdatum: augustus 2015
  • afmetingen: 17cm x 24cm
  • gewicht: 171 gram
  • binnenwerk is in kleur
  • ISBN 9789089040831

Meer inzicht in je geldzaken