0

Geen producten

Geldwijzer Kinderen & Scholieren

Geldwijzer Kinderen & Scholieren (e-book)

Inclusief update van cijfers en wetten die gelden per 1 jan 2016

€ 8,99 Incl. BTW

Wat kost uw kind?

Telraam

Baby op komst? Gebruikmaken van kinderopvang of zelf alle zorg bieden? Uw kind naar de middelbare school?

Er zijn allerlei momenten waarop het belangrijk is dat u inzicht heeft in de kosten van kinderen en de gevolgen daarvan voor uw begroting. Als u bent voorbereid op deze financiële veranderingen, geeft dat veel rust. Dat geldt bijvoorbeeld ook als u een vriendje meeneemt op vakantie en daar een redelijke vergoeding voor wilt vragen. Of als een kind tijdelijk bij u verblijft.

De Geldwijzer Kinderen & Scholieren helpt u alle kosten van kinderen in kaart te brengen. Van voeding tot kleding en de contributie voor een (sport)vereniging. Maar ook van de meer algemene kosten zoals de woonlasten en de energierekening. Het Nibud geeft voor bijna alle uitgaven actuele referentiebedragen.

Tegemoetkomingen en bijzondere situaties

In de Geldwijzer Kinderen & Scholieren (e-book) vindt u ook alle tegemoetkomingen van de overheid voor ouders. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft!

Woont uw kind (tijdelijk) niet thuis? Mogelijk kunt u extra kinderbijslag aanvragen en kosten van de belasting aftrekken. In dit e-book zijn daarom ook de richtlijnen en handige rekenschema's hiervoor opgenomen. Het e-book bevat de laatste veranderingen in cijfers en wetten (zoals deze gelden per januari 2016).

E-book Geldwijzer Kinderen & Scholieren: volledig en altijd actueel!

Details bij een e-book-bestelling

Meer inzicht in je geldzaken